Over

Lees hier meer over Marcha, de organisatie, missie, visie, werkwijze en referenties.

Marcha

Ik ben opgeleid tot HR Professional en heb enorm veel passie voor het HR vak. Ik ben in staat om zowel vanuit de organisatiebelangen te beredeneren, als vanuit de belangen van de medewerker. 

Ik ben altijd op zoek naar een perfecte balans tussen deze twee belangrijkste elementen voor een winstgevende organisatie met gemotiveerde medewerkers. Ik heb veel ervaring met alle aspecten van het HR vak en heb grote interesse in de psychologie van de mens, arbeid & organisatie. 

Met mijn ervaring als interim HR professional heb ik al bij veel mooie organisaties een 'kijkje mogen nemen in de keuken'. Gecombineerd met mijn uitgebreide ervaring als HR Manager in complexe en internationale organisaties waar ik vele complexe projecten heb geleid ben ik in staat om een nieuwe organisatie snel te leren kennen en mijn adviezen aan te passen op de behoeften van uw organisatie.

 


Organisatie

Marcha van Zuilen | HR Advies & Interim Management is gespecialiseerd in het geven van HR advies aan organisaties in diverse branches gericht op de MKB sector. Ik zet mij in voor bedrijven en geef hen HR advies in de breedste zin van het woord.

Ik ben eveneens beschikbaar als sparringpartner, voor het kritisch bekijken en beoordelen van het HR beleid in uw organisatie en het adviseren hierin. Daarnaast bied ik de mogelijkheid om als Interim HR Professional ingezet te worden ter waarneming van een HR functie of om projectmatig met HR gerelateerde werkzaamheden de organisatie te ondersteunen en te laten groeien.

 


Missie

Ik geloof in de kracht van de mens achter de organisatie. Centraal staan verbindingstrategie en winst waarmee mijn dienstverlening wordt gekenmerkt. Daarmee ondersteun ik organisaties op het gebied van HR in de breedste zin van het woord, door hen te begeleiden, te adviseren en te laten groeien. De waarden die ik hierbij voorop stel zijn: openheid, eerlijkheid, voortdurende verbetering, betrokkenheid en oog voor detail. Mijn adviezen zijn altijd op maat en volledig afgestemd op de behoeften van de klant. Ik werk met grote betrokkenheid  en passie. Samenwerkingspartners kunnen rekenen op eerlijk, oprecht, snel en duidelijk advies.

 


Visie

"Wanneer je de menselijke bronnen laat groeien zal je organisatie gaan bloeien'. Door te investeren in een strategische samenhang tussen de organisatiedoelen en het HR beleid, wat zal zorgen voor een gezonde, welvarende organisatie met gemotiveerde, organisatie-, en zelfbewuste medewerkers. In een continue zoektocht naar een perfecte balans tussen de organisatiedoelen en de medewerkersbelangen.

 


Werkwijze

Marcha van Zuilen | HR Advies & Interim Management is aangesloten bij de NVP (Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement en Organisatieontwikkeling). Ik conformeer mij aan de door de NVP opgestelde P&O beroeps- en gedragscode. Hierin zijn de praktische en ethische principes, regels en opvattingen voor de P&O professie vastgelegd. Meer informatie en de volledige code is te vinden op de website van NVP.

 

http://www.nvp-plaza.nl

 


Referenties

"Met haar deskundigheid, openheid en eerlijkheid is het gelukt het project succesvol af te ronden."
"Elke kwestie is bij Marcha in goede handen en wordt professioneel behandeld."
"Haar vermogen om organisatie doelen te vertalen naar strategisch HR beleid biedt de organisatie en haar medewerkers grote toegevoegde waarde."
"Marcha is van nature loyaal en sociaal waardoor mensen zich snel op hun gemak voelen bij haar".
"Tijdens turbulente tijden van organisatorische veranderingen liet Marcha zien dat ze in staat is het project te beheren en succesvol af te ronden."