Testen & Coaching

Over welke kwaliteiten beschikken uw medewerkers?

Wat motiveert hen? Hoe passen zij binnen de organisatie? Zitten uw medewerkers wel op de juiste functie? En hoe stel je als werkgever een goed team samen? 

Kunt u antwoord geven op deze vragen? Nee? Dan bent u zeker niet de enige. Veel werkgevers vinden het namelijk lastig om deze vragen te beantwoorden. Maar om tevreden medewerkers te houden die goede resultaten genereren voor uw organisatie, is het wel noodzakelijk.

 

Het is daarom raadzaam om per vraagstuk een gerichte test in te zetten. Een test is een nuttig hulpmiddel  en geeft duidelijkheid en verhelderende inzichten voor zowel de medewerker als voor u als werkgever.

Zelfkennis biedt de medewerker meer zekerheid over het uitvoeren van zijn functie, zijn plek in de organisatie en in het team. U ondersteunt niet alleen uw medewerker, ook zullen de resultaten van uw organisatie flink kunnen verbeteren. 

 

Marcha van Zuilen beschikt over een aantal uitgebreide, professionele tests op het gebied van loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Alle testen zijn betrouwbaar en ontwikkeld door de auteurs op basis van uitgebreide praktijkervaring en worden ingezet door psychologen, loopbaanbegeleiders, coaches en HR professionals.

 

 

Meer informatie?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.