Testen & Coaching

Over welke kwaliteiten beschikken uw medewerkers?

Wat motiveert hen? Hoe passen zij binnen de organisatie? Zitten uw medewerkers wel op de juiste functie? En hoe stel je als werkgever een goed team samen? 

Kunt u antwoord geven op deze vragen? Nee? Dan bent u zeker niet de enige. Veel werkgevers vinden het namelijk lastig om deze vragen te beantwoorden. Maar om tevreden medewerkers te houden die goede resultaten genereren voor uw organisatie, is het wel noodzakelijk.

 

Het is daarom raadzaam om per vraagstuk een gerichte test in te zetten. Een test is een nuttig hulpmiddel  en geeft duidelijkheid en verhelderende inzichten voor zowel de medewerker als voor u als werkgever.

Zelfkennis biedt de medewerker meer zekerheid over het uitvoeren van zijn functie, zijn plek in de organisatie en in het team. U ondersteunt niet alleen uw medewerker, ook zullen de resultaten van uw organisatie flink kunnen verbeteren. 

 

Onderstaand vindt u een aantal uitgebreide, professionele tests op het gebied van loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Alle testen zijn betrouwbaar en ontwikkeld door de auteurs op basis van uitgebreide praktijkervaring en worden ingezet door psychologen, loopbaanbegeleiders, coaches en HR professionals.

 

 

Hoe werkt het?

Nadat u de gewenste testen in uw winkelmandje heeft geplaatst en de bestelling afrond ontvangt u de factuur voor betaling. Uw geeft bij het opmerkingenveld de naam en het emailadres op van uw medewerker(s). Nadat de betaling is voltooid ontvangt uw medewerker een link naar de online testomgeving (indien u eerder de beschikking over de testen nodig heeft neem dan even contact op).

De uitslag van de test wordt direct naar de deelnemer toegestuurd. U kunt deze test vervolgens samen met uw medewerker bespreken. U kunt er ook voor kiezen om u te laten ondersteunen door Marcha van Zuilen.

 

Mogelijkheden

1. Het afnemen van de test zonder persoonlijke toelichting.

Uw medewerker ontvangt een rapport zonder verdere toelichting. U bespreekt deze zelf met uw medewerker(s). U dient als werkgever wel over de juiste capaciteiten te beschikken en dit onder te brengen bij de HRM'er, coach, loopbaanadviseur  etc. in uw organisatie.

2. Het afnemen van de test met persoonlijke toelichting. 

Uw medewerker ontvangt een rapport met persoonlijke toelichting van Marcha van Zuilen. Eventueel kan hier een vervolgadvies uit ontstaan. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

De uitslag van alle testen op deze website hebben een goede betrouwbaarheid en zeer compleet rapport.

Competentietest

Waar liggen de kwaliteiten van uw medewerker? En hoe komen deze tot hun recht in de functie van de medewerker? Breng de sterke competenties van uw medewerker in kaart met de Competentietest.  De test kan een basis vormen om een gepaste functie voor uw medewerker te bepalen. De 155 vragen zijn in 15-20 minuten te beantwoorden.

Competentietest zakelijk

€ 25,00

Nederlandse Werkwaardentest

Wat motiveert uw medewerker? Waarvan wordt hij/zij enthousiast? En wat belemmert hem/haar? De Nederlandse werkwaardentest bepaalt het belang dat uw medewerker hecht aan de 14 fundamentele werkwaarden. Het betreft hier een uniek Nederlands product welke een sterk voorspellende waarde geeft voor beroepsinteresse. De 140 vragen zijn in 15 minuten te beantwoorden.

Nederlandse werkwaardentest zakelijk

€ 25,00

Loopbaanankertest

De theorie van Schein onderscheidt de volgende ankers: rijkdom, normen en waarden, creativiteit, onafhankelijkheid, zekerheid, macht, ergens goed in zijn, sociale contacten en status. Welke ankers zijn voor uw medewerker(s) het belangrijkst? De test geeft u antwoord op deze vraag waardoor u gerichter uw medewerker kunt coachen, motiveren en enthousiasmeren. De test bestaat uit 36 keuzes en is in ongeveer 5-10 minuten in te vullen.

Loopbaanankertest zakelijk

€ 25,00

Groepsrollentest

Zij de teams binnen uw organisatie effectief en in balans? Welke groepsrol past het best bij welke medewerker? Om een beeld te krijgen van de samenstelling van een team en de rollen die individuele teamleden vervullen binnen het team, is de Groepsrollentest een uitstekende tool. De test bestaat uit 36 keuzes en is in 5-10 minuten in te vullen.

Groepsrollentest zakelijk

€ 25,00

Beroepskeuzetest

Welk soort beroep past bij uw medewerker? Deze vraag staat centraal bij de Beroepskeuzetest. De test is een hulpmiddel bij onder ander werving & selectie, re-integratie en outplacement. De test bestaat uit de onderdelen Activiteiten, Persoonlijk gedrag en Waarden en is een speciale Nederlandse operationalisatie van de wereldwijd veel gebruikte RIASEC theorie van Dr. J. Holland. De test bestaat uit 180 vragen die in ongeveer 15 tot 20 minuten beantwoord kunnen worden.

Beroepskeuzetest zakelijk

€ 25,00

Werkstijlentest

Functioneert uw medewerker optimaal? Zit hij/zij wel op de juiste positie binnen uw organisatie? De werkstijlentest geeft inzicht in de werkstijlen, persoonlijkheid en geschikte werkomgeving op basis van de Big Five persoonlijkheidstheorie.  De Big Five theorie is de best gevalideerde persoonlijkheidstheorie ter wereld. De test geeft een heldere profilering, een persoonlijkheidsmeting in de volle breedte en een rapportage volledig toegespitst op werksituaties. De combinaties van hoofdscores leiden tot aanvullende kernachtige typeringen en wordt veelal ingezet voor loopbaan en assessment doeleinden. De 92 vragen zijn in ongeveer 10 minuten te beantwoorden.

Werkstijlentest zakelijk

€ 50,00

Managementtest

Bepaal je managementstijl, managementkwaliteiten en managementkenmerken. De Big Five theorie is de best gevalideerde persoonlijkheidstheorie ter wereld. De schaal voor managementkenmerken is empirisch samengesteld en heeft een hoge betrouwbaarheid. Deze test geeft een heldere beschrijving van je managementstijl en een vergelijking met Nederlandse (top)managers op een schaal voor managementkenmerken. De 134 vragen zijn in ongeveer 20 minuten te beantwoorden.

 

Managementtest zakelijk

€ 50,00

Marketing & Sales potentieel test

Staat u op het punt om een marketing en/of sales professional aan te nemen of een medewerker door te laten groeien naar een marketing en/of salesfunctie maar bent u nog niet overtuigd van zijn/haar kunnen? Deze test is een nuttig instrument voor het bepalen van het potentieel om een succesvolle marketing en sales professional te zijn In de test worden wetenschap en praktijkkennis gecombineerd en geeft inzicht in de zeven persoonlijkheidskenmerken van de succesvolle marketing en sales professional. De test is een korte, krachtige indicator voor kans op succes en wordt veelal ingezet voor assessment-, loopbaan- en selectie doeleinden. De 88 vragen zijn in ongeveer 15 minuten te beantwoorden.

Marketing & Sales potenteel test zakelijk

€ 50,00

360 graden feedback

Op zoek naar een objectieve meting van de competenties van uw medewerker? Deze test geeft snel en betrouwbaar weer wat uw medewerker zijn sterkste competenties vindt en hoe anderen hem/haar op deze competenties beoordelen. Uw medewerker beoordeeld zichzelf en daarnaast beoordelen (vooraf te selecteren) collega's, medewerkers, klanten, kennissen de medewerker op 16 fundamentele competenties. Deze test is een uitstekende tool om vanuit verschillende invalshoeken de competenties van uw medewerker zo objectief mogelijk in kaart te krijgen.

De 155 vragen zijn in 15-20 minuten te beantwoorden.

360 graden feedback zakelijk

€ 150,00

Wilt u meer informatie over de aangeboden testen, de werkwijze en/of betalingsmogelijkheden? Neem dan contact op via info@marchavanzuilen.nl. Interesse in de mogelijkheden omtrent persoonlijke begeleiding door Marcha bij onder andere re-integratie, loopbaan en coaching? Stuur een email naar info@marchavanzuilen.nl.