Kick Off!

Met trots presenteer ik u:

Marcha van Zuilen | HR Advies & Interim Management: Uw partner in de HR dienstverlening.

 

Vanaf heden start ik met mijn eigen onderneming die zich richt op het geven van HR advies aan kleine tot middelgrote ondernemers in de breedste zin van het woord.

Van het op orde krijgen of (her) inrichten van uw personeelsadministratie tot het begeleiden van ingewikkelde ontslagzaken, verzuimcases of arbeidsconflicten bent u bij mij op het juiste adres.

Het ontwikkelen, schrijven en implementeren van HR beleid, arbeidsvoorwaarden, functieprofielen, personeelsinstrumenten als ook het uitvoeren van verandertrajecten, cultuuromslagen en reorganisatie kunt u aan mij uitbesteden. Wanneer nodig spring ik in als Interim HR Professional voor bijvoorbeeld de waarneming van de functie van een HR Professional die langdurig uitvalt. 

ZZP'ers bied ik ondersteuning bij de transformatie van zelfstandige zonder personeel naar werkgever met personeel. Ik bied begeleiding bij de aanname van het personeel, de inrichting van de personeelsadministratie, het ontwikkelen van de arbeidsvoorwaarden en regelingen en adviseer over alle overige praktische zaken die erbij komen kijken. Deze begeleiding bied ik ook aan de startende ondernemer die direct bij de start van de onderneming personeel in dienst wil nemen.

 

Voor wie

Kleine ondernemers met personeel maar geen HR Professional in huis, ZZP'ers die de stap willen nemen om personeel in dienst te gaan nemen en ondernemingen die een interim HR Professional willen inzetten voor het leiden van projecten, reorganisaties, implementatietrajecten of voor tijdelijke waarneming van een HR functie bij langdurige afwezigheid bijvoorbeeld door langdurige ziekte of zwangerschap.
 

Waarom

Mijn adviezen zijn altijd op maat en volledig afgestemd op de behoeften van de klant. Ik werk met grote betrokkenheid, passie en lef. U kunt rekenen op eerlijk, oprecht, snel en duidelijk advies. Voordelig voor u als ondernemer is de veelzijdigheid van mijn dienstverlening. Ik ben zowel inzetbaar voor een aantal uurtjes als voor een langdurige interim opdracht.
Over
Ik ben opgeleid tot HR Professional en heb enorm veel passie voor het HR vak. Ik ben in staat om zowel vanuit de organisatiebelangen te beredeneren, als vanuit de belangen van de medewerker. Ik ben altijd op zoek naar een perfecte balans tussen deze twee belangrijkste elementen voor een winstgevende organisatie met gemotiveerde medewerkers. Ik heb veel ervaring met alle aspecten van het HR vak en heb grote interesse in de psychologie van de mens, arbeid & organisatie.
Met mijn jarenlange ervaring als Consultant heb ik al bij veel organisaties een 'kijkje mogen nemen in de keuken'. Gecombineerd met mijn uitgebreide ervaring als HR Manager in complexe en internationale organisaties waar ik vele complexe projecten heb geleid ben ik in staat om een nieuwe organisatie snel te leren kennen en mijn adviezen aan te passen op de behoeften van uw organisatie.

Tot slot

Spreekt mijn dienstverlening u aan? En bent u geïnteresseerd in een kennismaking? Ik kom graag bij u langs! Mijn werkgebied is Flevoland, Utrecht, Gelderland, Friesland, Overijssel, Brabant, Groningen, Drenthe, Noord Holland en Zuid Holland. Bijna alles wat met het personeel en het beleid van uw organisatie te maken heeft is bespreekbaar. Ontdek de mogelijkheden, en geef het gerust uit handen! Zorg goed voor uw personeel. Investeer, ontwikkel, motiveer en coach dan zal uw personeel zorgen voor de groeiende winst van uw organisatie. Ik ondersteun u graag in alles wat hierbij komt kijken. 

 

 

"Wanneer je de menselijke bronnen laat groeien, zal de organisatie gaan bloeien"

 

 

Snel, duidelijk en hedendaags HR advies nodig? Of bent u op zoek naar een Interim HR Professional? Is uw organisatie toe aan verandering, professionalisering of optimalisering? Onvoldoende capaciteit om dat specifieke HR project op te pakken? Bent u op zoek naar een HR Professional die uw organisatie snel begrijpt, oog heeft voor de mens en streeft naar optimale bedrijfsresultaten?

 

Ontdek wat de dienstverlening van Marcha van Zuilen | HR Advies & Interim Management voor u kan betekenen: www.marchavanzuilen.nl. Ik kom graag bij u langs om kennis te maken en (toekomstige) mogelijkheden met elkaar te bespreken.

 

Graag ben ik u van dienst!

 

Marcha van Zuilen

HR Advies & Interim Management

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Hans Lemans (maandag, 15 februari 2016 12:43)

  Beste Marcha, van harte gefeliciteerd met deze stap in je carriere en welkom in de (denkbeeldige) club van zelfstandige HR adviseurs. Ben je ook lid van de NvP, sectie zelfstandigen?
  Wie weet ontmoeten we elkaar op een netwerkbijeenkomst. Goed om van elkaars aanbod te weten, want het kan zomaar voorkomen dat je bij een opdracht een extra adviseur nodig hebt.

  Op je kick of pagina vond ik een taalfoutje (eerste alinea, op een na laatste zin), namelijk 'Ik biedt' zou moeten zijn 'Ik bied'.

  Veel succes en tot ziens,

  Hans Lemans

 • #2

  Marcha (maandag, 15 februari 2016 12:54)

  Bedankt Hans! Zowel voor de felicitatie als voor je oplettendheid, ik heb het direct aangepast! Hopelijk spreken we elkaar snel.

  Groeten,

  Marcha