Sollicitatie tools

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe baan kom je gewenst of ongewenst terecht in de wereld van het solliciteren. Dit kan behoorlijk lastig zijn. Kun jij een CV maken die opvalt in een tijd van grote concurrentie? In sommige gevallen kan het zelfs al lastig zijn om überhaupt een juiste en volledige CV op papier te krijgen. Maar ook het hele proces van solliciteren, wat komt er allemaal bij kijken? Wat zijn de do's en don'ts? Waar vind je de geschikte vacature? En hoe kom jij over tijdens een sollicitatiegesprek? In deze webwinkel vind je een aantal handige tools die je op weg helpen tijdens de zoektocht naar jouw ideale nieuwe baan!

 

Hoe werkt het?

Klik op de tool naar keuze en voeg het gewenste product toe aan je winkelwagen. Per mail ontvang je binnen 1 tot 3 dagen verdere instructies waarna het gewenste product volgt. Betaling vindt plaats na afronding van het bestelproces via IDEAL of via een factuur en dient binnen 14 dagen te worden voldaan. Indien jouw gewenste product of dienst er niet tussen zit, neem dan rechtstreeks contact op via info@marchavanzuilen.nl. Er wordt veel maatwerk geleverd dus vraag gerust naar de mogelijkheden.  

CV format

Een standaard format om uw eigen CV mee te maken. Vul simpelweg uw eigen gegevens in en uw CV voldoet aan de gestelde eisen. U ontvangt het standaard format binnen 1 tot 3 dagen in uw mailbox waarna u er direct mee aan de slag kunt.

€ 22,50

CV Generator

Geen tijd om zelf uw CV te maken? Gebruik de CV Generator! U ontvangt een verzoek tot het doorgeven van alle relevante informatie. De CV Generator gaat voor u aan de slag en binnen 1 tot 3 dagen ontvangt u uw gloednieuwe CV in uw mailbox!

CV Generator

€ 52,50

Sollicitatiebrief op maat

Geen tijd of inspiratie om zelf een sollicitatiebrief te schrijven? Na aankoop wordt u verzocht uw CV en vacature waarop u wilt solliciteren te mailen. Binnen 1 tot 3 dagen ontvangt u een sollicitatiebrief op maat!

Sollicitatiebrief op maat

€ 52,50

Sollicitatietips

Kunt u wel wat tips gebruiken voorafgaand aan een belangrijke sollicitatie? Na aankoop ontvangt u tips en tricks om van uw sollicitatie een succes te maken!

Sollicitatietips

€ 12,50

Sollicitatie training

Bijna iedereen krijgt eens of vaker te maken met solliciteren. Dit kan soms best lastig zijn. Volg daarom de sollicitatie training om de kneepjes van het solliciteren onder de knie te krijgen. De training duurt 1 dag en een lunch is inbegrepen. Afhankelijk van de vraag kan de training prive of in een kleine groep (max 3 personen) plaatsvinden. De training kan op maat worden aangeboden, informeer naar de mogelijkheden via info@marchavanzuilen.nl.

Sollicitatie training

€ 295,00