Particulieren

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van een perfect CV dat eruit springt? Het maken van een mooie en inhoudelijk sterke motivatiebrief of wilt u zich goed voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Neem gerust contact met mij op! Ik ondersteun hier graag bij. Neem alvast een kijkje in de webwinkel voor de mogelijkheden.

Sollicitatietools

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe baan kom je gewenst of ongewenst terecht in de wereld van het solliciteren. Dit kan behoorlijk lastig zijn. Kun jij een CV maken die opvalt in een tijd van grote concurrentie? In sommige gevallen kan het zelfs al lastig zijn om überhaupt een juiste en volledige CV op papier te krijgen. Maar ook het hele proces van solliciteren, wat komt er allemaal bij kijken? Wat zijn de do's en don'ts? Waar vind je de geschikte vacature? En hoe kom jij over tijdens een sollicitatiegesprek? In deze webwinkel vind je een aantal handige tools die je op weg helpen tijdens de zoektocht naar jouw ideale nieuwe baan!


Test jezelf!

Welk werk past bij wie je bent? Wat is je echte IQ? Wat zijn je kwaliteiten en wat zijn je valkuilen? En welke karaktertrekken zijn typerend voor jouw persoonlijkheid? 

Een test kan zorgen voor meer duidelijkheid voor jezelf maar ook voor je (potentiële) werkgever(s). Zelfkennis biedt je meer zekerheid tijdens sollicitatiegesprekken waardoor de slagingskans groter wordt.

Voor alle testen bestaat de mogelijkheid om persoonlijke toelichting te krijgen door Marcha van Zuilen. Tevens kan een test onderdeel uitmaken van een uitgebreider coaching traject op maat.