Testen & Coaching

Welk werk past bij wie je bent? Wat is je echte IQ? Wat zijn je kwaliteiten en wat zijn je valkuilen? En welke karaktertrekken zijn typerend voor jouw persoonlijkheid? Lastige vragen waar je niet altijd uitkomt. Een test kan zorgen voor meer duidelijkheid voor jezelf maar ook voor je (potentiële) werkgever(s). Zelfkennis biedt je meer zekerheid tijdens sollicitatiegesprekken waardoor de slagingskans groter wordt.

 

Onderstaand vind je een aantal uitgebreide, professionele tests op het gebied van loopbaan, beroepskeuze, persoonlijke ontwikkeling en IQ.

 

Hoe werkt het?

Nadat je de gewenste testen in je winkelmandje hebt geplaatst en de bestelling hebt afgerond kun je eenvoudig betalen via IDEAL. Nadat de betaling is voltooid ontvang je (binnen 1-3 werkdagen) een link naar de online testomgeving. De uitslag van de test wordt direct toegestuurd.

 

Voor alle testen bestaat de mogelijkheid om persoonlijke toelichting te krijgen door Marcha van Zuilen. Tevens kan een test onderdeel uitmaken van een uitgebreider coachingstraject op maat. Geef tijdens de bestelling je wensen door of neem rechtstreeks contact op via info@marchavanzuilen.nl om jouw wensen, de mogelijkheden en het bijhorende kostenplaatje te bespreken.

 

De uitslag van alle testen op deze website hebben een goede betrouwbaarheid en een zeer compleet rapport.

Big Five persoonlijkheidstest

Bepaal je persoonlijkheid op basis van de Big Five persoonlijkheidstheorie. De Big Five theorie is de best gevalideerde persoonlijkheidstheorie ter wereld. De 92 vragen zijn in tien minuten te beantwoorden.

Persoonlijkheidstest particulier
€ 15,00

€ 7,50

Beroepskeuzetest

Welk soort beroep past bij wie jij bent? Deze breed inzetbare beroepskeuzetest biedt een volledig beeld van je persoonlijkheid en het soort werk dat daar bij past. De test bestaat uit 180 vragen die in 15 minuten beantwoord kunnen worden.

Beroepskeuzetest particulier

€ 15,00

Beroepentest voor studiekeuze

Wat wil je later worden? En welke studiekeuze moet je dan maken? Doe de Beroepentest voor studiekeuze om inzicht te krijgen in jouw persoonlijkheid en daarbij passend werk en studie. Deze test is speciaal ontwikkeld voor jongeren van 14 tot en met 19 jaar. De test bestaat uit 120 open plus 15 keuze vragen die in ongeveer 15 minuten beantwoord kunnen worden.

Beroepentest voor studiekeuze particulier
€ 10,00

€ 7,50

IQ test

Wat is jouw IQ? Doe hier de test! Bepaal jouw IQ score ten opzichte van de NL beroepsbevolking. Het is een compacte en krachtige test. De test bestaat uit 12 onderdelen verdeeld over vier hoofdvelden.

  • Verbaal: Woordomschrijvingen, Woordbetekenis, Antoniemen, Synoniemen
  • Numeriek: Cijferreeksen, Redactiesommen
  • Logica: Syllogismen, Analogieën, Verzamelingen
  • Ruimtelijk: Figurenreeksen, Kubussen, Samengestelde figuren

De vragenlijst bestaat uit 44 vragen en neemt 30 tot maximaal 45 minuten in beslag.

IQ test particulier

€ 22,50

Loopbaanankerstest

Bepaal welke carrièreankers jouw persoonlijke voorkeur hebben volgens de theorie van Schein. Welke carrièreankers vind jij het belangrijkst? De uitslag van de test helpt je bij het maken van de juiste banenkeus. De test bestaat uit 36 keuzes en is in vijf minuten in te vullen.

Carriereankertest particulier

€ 10,00

Competentietest

Deze test geeft snel en betrouwbaar weer wat jouw sterkste competenties zijn. Na de test heb je een duidelijk inzicht in je sterke en minder sterke competenties. De test bestaat uit 155 vragen en neemt 15-20 minuten in beslag.

Competentietest particulier

€ 22,50

Managementtest

Heb jij het in je om een goede manager te zijn? Bepaal je managementstijl, managementkwaliteiten en managementkenmerken. De Big Five theorie is de best gevalideerde persoonlijkheidstheorie ter wereld. De schaal voor managementkenmerken is empirisch samengesteld en heeft een hoge betrouwbaarheid. Deze test geeft een heldere beschrijving van je managementstijl en een vergelijking met Nederlandse (top)managers op een schaal voor managementkenmerken. De 134 vragen zijn in ongeveer 20 minuten te beantwoorden.

Managementtest particulier

€ 27,50

Wil je meer informatie over de aangeboden testen, de werkwijze en/of betalingsmogelijkheden? Neem dan contact op via info@marchavanzuilen.nl. Interesse in de mogelijkheden omtrent persoonlijke begeleiding door Marcha bij onder andere re-integratie, loopbaan en coaching? Stuur een email naar info@marchavanzuilen.nl.